سس سالاد هزار جزیره دلوسه مقدار 430 گرم

سس سالاد هزار جزیره دلوسه مقدار 430 گرم 

قیمت محصول : 5100 تومان

برند : Delveseh

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.

 

آشنایی با دلوسه!

 

آسیاب طلایی آمل در طی دو دهه فعالیت خود در زمینه تولید انواع سس‌های غذای سرد و گرم وظیفه تولید و تامین محصولات غذایی متنوع در جهت افزایش رضایت مشتریان خود و توسعه صنعت فرآورده های غذایی کشور را به عهده دارد. کلیه فعالیت‌های  شرکت آسیاب طلایی آمل بر مبنای استاندارد جهانی مدیریت کیفیت 2008:ISO-9001 است. آسیاب طلایی مالک برند دلوسه است و کار خود را ار سال 1374 با تولید سس گوجه فرنگی، مایونز،سس های سالاد و انواع کنسروهای غیر گوشتی در شهرک صنعتی آمل آغاز کرده است. اخذ استانداردهای ملی و بین المللی از ابتدای فعالیت و تمدید و ارتقای سالانه‌ی این شرکت گـواه تعهد این شرکت و کارکنان آن به تولید محصول با کیفیت است. تولید انواع محصولات جدید در بسـته بندی‌های منحصر به فرد و ابتکار آسیاب طلایی آمل در تولید موجب تمایز دلوسه در بین سایر محصولات در کشور شده است. محصولات تولیدی دلوسه در 6 گروه دسته بندی و تولید می‌شوند. گروه هورکا (سسهای تک نفره ، سس های 2،3،7 کیلویی )، گروه مایونز (مایونز، مایونز چیلی، مایونز با طعم های مختلف و …)، گروه سس های گوجه فرنگی (تند، سیر و چیلی،کودک، کاری و…)، گروه سس های سالاد (فرانسوی، هزار جزیره، ماست، سیر و …)، گروه کنسروهای غیر گوشتی (رب گوجه، لوبیا، لوبیا با قارچ ، ذرت، نخود فرنگی و …) و گروه شورجات و ترشی جات (خیار شور، ترشی بندری، لیته ، سیر و …)

هزار جزیره!

 

 

سس هزار جزیره یکی از انواع سس است که از مایونز، کچاپ، تخم‌مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزارجزیره یک سس آمریکایی است. در تهیه این سس گاهی از آبلیمو، روغن زیتون، آب پرتقال، پوره گوجه فرنگی، پاپریکا، خردل و کچاپ نیز استفاده می‌شود. از این سس با اینکه سس سالاد نام دارد اما با بسیاری از برگرها، ساندویچ‌ها و غذاها مناسب است و طعمی منحصربه‌فرد به آن‌ها می‎‌دهد.

نحوه نگهداری سس‌های مایونز!

در تهیه ی سس مایونز کارخانه‌ها، زرده تخم مرغ را پاستوریزه می‌کنند یا فریز می‌کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه‌ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند و سس‌های دلوسه در شرایطی کاملا بهداشتی تهیه می‌شودد. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد می‌کند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود در نتیجه بلافاصله به از باز کردن در آن در یخچال قرار دهید در اینصورت تا شش ماه قابلیت ماندگاری دارد.

هرم غذایی!

 

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید