پیاز سرخ شده خلالی منجمد نوبر سبز مقدار 200 گرم

پیاز سرخ شده خلالی منجمد نوبر سبز مقدار 200 گرم 

قیمت محصول : 19350 تومان

برند : Nobar Sabz

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.

 

مرحله‌ی اولی بسیار از غذاهای ایرانی این است “پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند”. انجام این کار به نظر ساده می‌رسد اما با چند لحظه غفلت ممکن است همه‌ی آن‌ها سیاه شوند. خرد یا رنده‌کردن، هم یکی دیگر از مشکلات بزرگی است که همه هنگام آشپزی آن را تجربه کرده‌ایم. این گیاه اشک‌آور هنگام خردشدن مولکول سولفونیل‌پروپان از خود متصاعد می‌کند که به دلیل محرک‌بودنش باعث می‌شود حسگرهای چشم و بینی واکنش نشان دهند. یکی دیگر از مسائلی که هنگام خردکردن پیاز ممکن است با آن مواجه شوید، بوی همیشگی است که به دست شما منتقل می‌کند. ممکن است بعضی مواقع اگر بدون استفاده از دستکش پیاز خرد کنید، بوی آن روی دست شما باقی بماند. به هر صورت این ماده پیاز را به یکی از مشکلات آشپزی تبدیل کرده که تمامی افراد با آن مواجه هستند. نشستن در مسیر باد هنگام خرد یا رنده کردن پیاز، استفاده از عینک شنا و راه‌های دیگری که بعضی از آن‌ها عجیب و غریب به نظر می‌رسند (مانند استفاده از کلاه‌کاسکت) چاره‌ی مبارزه با پیاز هستند؛ اما راه بهتر از تمامی موارد گفته‌شده وجود دارد که یک بار برای همیشه مشکلات را برطرف می‌کند. خرید پیاز سرخ‌شده خلالی. این محصول بسیار کاربردی و مفید بوده و باعث می‌شود آشپزی با لذت بیشتری انجام شود. درادامه توضیح بیشتری در رابطه با این محصول ارائه می‌کنیم.

خواص

پیاز به ضدعفونی بودنش معروف است؛ یعنی می‎‌تواند مصارفی از جمله ضدعفونی کردن محیط هم داشته باشد. برای مثال یکی از روش‌های جلوگیری از شیوع سرماخوردگی در منزل، برش‌دادن پیاز و قراردادنش در چند محل از اتاق باشد. البته بوی آن نامطبوع است و ممکن است این امر باعث شود که استفاده از این روش خیلی مرسوم نباشد. دیگر خواص پیاز شامل برطرف‌کردن اختلالات عصبی و حتی ناراحتی‌های پوستی است. این ماده پوست و مو را تقویت کرده و برخی آلرژی‌های پوستی را برطرف می‌کند. همچنین جای نیش حشرات هم با استفاده از این ماده‌ی مفید درمان می‌شود.

مصارف

برش‌های این پیاز خلالی با ظرافت بسیار زیادی انجام شده. این امر به علاوه‌ی تردشدن پیاز باعث شده است که این محصول ظاهر زیبا و اشتهاآورتری هم پیدا کند. همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، پیاز در تمامی غذاهای ایرانی استفاده می‌شود. این ماده‌ی ضدعفونی کننده باعث می‌شود بوی زهم مرغ و گوشت از بین برود و طعم واقعی این مواد غذایی مشخص شود. پیاز داغ در انواع خورشت، خوراک و فست‌فود نقش بسیار مفیدی ایفا می‌کند و بو و مزه‌ی مطلوبی به غذا می‌بخشد. بنا بر نوع غذا پیاز به روش‌های آب‌پز، خام و سرخ‌شده می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد. پیاز سرخ‌شده‌ی خلالی علاوه بر بخشیدن ظاهر بهتر به غذا باعث می‌شود به دلیل حذف مرحله‌ی سرخ‌کردن پیاز با سرعت بیشتری آشپزی کنید

 

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.

 

 

Videos

10:14

I forced 200
Minecraft Players
to dig through the
world itself

RTGame

YouTube – Jan 19, 2019

1:10

RBI to issue Rs
200 note on Friday

Times of India – Aug 24, 2017

16:05

200 Layers Of
Hairspray On My
Beard/Face
Experiment!!!

TheBellLife

YouTube – 10 hours ago

(function(){google.sc=google.sc||{};google.sc.init=function(b,e,n,f,p,q,r){if((b=document.getElementById(b))&&(0!=b.offsetWidth||0!=b.offsetHeight)){var h=b.querySelector(“div”),k=h.querySelector(“div”),c=0,g=h.scrollWidth-h.offsetWidth;if(0

دیدگاهتان را بنویسید